Oktoberfest DJ gezocht?
Gevonden!

Oktoberfest, altijd van de partij!

Op zoek naar Oktoberfest DJ?

Ieder jaar in september en oktober staat de boel op z'n kop en worden de lederhosen en dirndles weer uit de kast gepakt want dan staan veel weekenden in het teken van het "Oktoberfest". Een Oktoberfest is aan andere tak van sport dan alleen maar een standaard avondje in de kroeg. Duitstalige Oktoberfest hits maar ook de Nederlandse oktoberfest hits mogen niet ontbreken! Apres Ski DJ Matthias is dan ook de uitgelezen DJ die bij jouw oktoberfest zeker niet mag missen. Omdat hij ook koning der Apres Ski is en jaarlijks tot wel 10 boekingen in teken van het Oktoberfest doet, weet hij dan ook de alle duitse en nederlandse hits aan elkaar door te mixen.

Te boeken vanaf € 295 exclusief apparatuur en reiskosten

Interesse? Vraag een vrijblijvende offerte aan. In het geval van Corona kan er GRATIS geannuleerd of verplaatst worden.

Bekend van o.a. Oktoberfest Sneek, Dutchweek Gerlos & Saalbach & Apres Skihut DJ contest
Méér dan 1.5 miljoen online streams & views met the best party mixtapes
Vaak geboekt met o.a. Snollebollekes, Feestteam, Helene Fisscher Tribute en Wir Sind Spitze

Zoek je een Oktoberfest DJ?

Van Mickie Krause tot aan Peter Wackel en van Ein festival der liebe tot aan der alte dessauer. Geen van deze Oktoberfest hits mogen missen op de grootste feesten in september en oktober. Apres Ski DJ Matthias weet als geen ander een waar Oktoberfest-sfeertje te bouwen. Met bekend duitse en nederlandstalige feesthits. Op zoek naar een geschikte DJ die voor zowel 150 personen als voor 60.000 personen een feestje kan bouwen? Dan ben je bij DJ Matthias bij het juiste adres.

Is er geen apparatuur op de locatie? Dan adviseer ik o.a. Psound Sound & Light (www.psound.nl) waarbij we een echte oktoberfest sfeer kunnen neerzetten.

DJ Matthias is altijd in staat om van iedere party een groot feest te maken, met actief microfoongebruik. Een apres ski party is geen feest zonder DJ Matthias! Of dit nu voor een bedrijfsfeest, kroeg of café, discotheek of groot evenement is waar je een DJ voor zoekt.

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan!

Apres Ski DJ Matthias

Médoclaan 18
5627 BH Eindhoven
Tel.: +31655270037
E-mail: info@djmatthias.nl
Facebook | Instagram
Apres Ski DJ
Après Ski DJ Matthias® - Copyright © 2006-2021. Op alle afbeeldingen en content zit Copyright.
Het is verboden zonder toestemming content, zijnde beeld-, tekst- of geluidsmateriaal te kopiëren of te gebruiken.
De merknaam DJ Matthias® is beschermd en geregistreerd bij het BOIP en mag zonder toestemming niet worden gebruikt binnen de BENELUX.