Van een klein drive-in show tot groot en van Bruiloft tot Apres Ski

Drive-in Show

Wij maken van jouw bruiloft of bedrijfsfeest een knalfeest met drive-in show!

Ieder bruiloftfeest of bedrijfsfeest is weer anders. En zo ook die van jullie! Zoek je een Bruiloft DJ of een Bedrijfsfeest DJ die uitstekend alles in elkaar doormixed of zoek je meer een DJ die veel de microfoon gebruikt of moet de DJ meer zorgen voor rustige achtergrond muziek? Alles daarin mogelijk en dat inclusief drive-in show!

Ik werk nauw samen met 2 drive-in show leveranciers, naast dat ze voor mij en voor jullie de beste geluid en licht regelen, hebben ze ook een serie aan DJ's beschikbaar. Ben ik niet de juiste DJ voor jullie feest, dan zijn er genoeg alternatieven! Maar houden jullie van een groot feest, met hele diverse muziek, van Top 40 tot Dance, van R&B tot Moombahton en zelfs Nederlandstalig en Duitstalig? En wil je dat goed aan elkaar gemixed hebben, met het juiste nummer op het juiste moment en ook nog actief microfoongebruik? Dan ben je bij mij (en Psound) bij het beste adres!
Gemiddeld 800 drive-in shows per jaar
i.s.m. PSound - Sound & Light & Brilliant Events
Méér dan 1.000.000 streams op alle streaming kanalen zoals Spotify, YouTube, Mixcloud & iTunes
Altijd een back-up DJ beschikbaar via PSound - Sound & Light & Brilliant Events

Drive-in Shows vanaf € 775 tot € 1.750

We hebben standaard Bruiloft Drive-in shows, zoals je op de verschillende afbeeldingen zal zien, maar we kunnen er ook compleet maatwerk van maken of zaken weghalen en zaken weer toevoegen. Veel shows zijn namelijk toe te passen op verschillende locaties.

Meer weten? Stuur een e-mail naar info@djmatthias.nl of vul het boekingsformulier in om een vrijblijvende afspraak en/of offerte op te vragen!

Laatst geplaatste bruiloft review

Christian van den Broek | 4 februari 2020 | Boeking i.s.m. Psound
Wij hebben een heel prettige samenwerking gehad al voordat het huwelijks feest begon. Ze konden echt met ons meedenken en gaven ons allerlei advies over en om het feest. Toen het feest eenmaal begon (het vond plaats in Oostenrijk) ging het dak er volledig vanaf en hebben we intens genoten van deze mooie uurtjes! Heel erg bedankt voor alles en ik zal jullie zeker ook aanraden bij anderen die een mooi feest willen organiseren!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief voor meer informatie

Apres Ski DJ Matthias

Médoclaan 18
5627 BH Eindhoven
Tel.: +31655270037
E-mail: info@djmatthias.nl
Facebook | Instagram
Apres Ski DJ
Après Ski DJ Matthias® - Copyright © 2006-2021. Op alle afbeeldingen en content zit Copyright.
Het is verboden zonder toestemming content, zijnde beeld-, tekst- of geluidsmateriaal te kopiëren of te gebruiken.
De merknaam DJ Matthias® is beschermd en geregistreerd bij het BOIP en mag zonder toestemming niet worden gebruikt binnen de BENELUX.