Feest DJ gezocht?
DJ Matthias is jullie DJ
!

Gratis annuleren mogelijk bij Coronamaatregelen
Bekend van o.a.

Een goede Feest DJ maakt het feest!

De nummer 6 van alle Feest DJ's in Nederland, de winnaar van de 2de plaats in de Feest DJ Contest in de Apres Skihut Rotterdam én razend populair met meer dan 1.500.000 (1,5 miljoen dus) streams online met al zijn mixtapes. Een DJ die weet wat hij doet, erkenning heef in zijn werk, dat is Apres Ski DJ Matthias. Ben je dus op zoek naar een geschikte Feest DJ? Dan ben je bij DJ Matthias op de juiste plek. Hij biedt alles wat jij nodig hebt voor jouw feest, kroeg, bruiloft, bedrijfsfeest of discotheek. Ooh en ben je op zoek naar iemand die ook een feestje kan bouwen in een vol festival? Ook daarmee helpt Apres Ski DJ Matthias er een knalfuif van te maken.

Feest DJ
DJ Eindhoven IKEA
DJ Skihut
Feest DJ Barbaars
Feest DJ Heineken House
Feest DJ Lollipop
Bekend van o.a. Dutchweek Gerlos & Saalbach, Lansinger Winterland, De Efteling & Heineken House
Méér dan 1.500.000 views op Youtube en alle bekende streaming kanalen!
Regelmatig geboekt met artiesten zoals: Snollebollekes, Het Feestteam, Alpenzusjes

Zoek je een Feest DJ?

Met ervaring in verschillende kroegen en locaties door heel Nederland is Apres Ski DJ Matthias de DJ die niet mag missen op jou/jullie feest! Of dit nu dus kroegen, bedrijfsfeesten, bruiloften of grote festivals zijn. Hij draait zijn hand er niet voor om! Het wordt altijd één groot feest en kan worden ingevuld naar jou/jullie wens waarbij de muziekstijl een belangrijke vorm van informatie is voor hem. Wil je bijvoorbeeld echt allround van top 40 tot de 90's en nederlandstalig. Moet het echt een hollands feestje worden of moet de focus juist liggen op house / dance? Dit is dan ook de briefing waar Apres Ski DJ Matthias om vraagt alvorens hij begint met draaien. Zo ben jij als opdrachtgever tevreden maar maakt hij het op die manier dus ook écht een groot feest!

Is er geen apparatuur op de locatie aanwezig? Dan adviseer ik o.a. Psound Sound & Light (www.psound.nl) of Brilliant Events (brilliant-events.nl).

DJ Matthias is altijd in staat om van iedere party een groot feest te maken, met actief microfoongebruik. Een feest in Eindhoven is geen feest zonder DJ Matthias! Of dit nu voor een bedrijfsfeest, kroeg of café, discotheek of groot evenement is waar je een DJ voor zoekt.

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan!
Eindhoven DJ
DJ Eindhoven
Eindhoven DJ

Waar zoek je een DJ?

Apres Ski DJ Matthias

Médoclaan 18
5627 BH Eindhoven
Tel.: +31655270037
E-mail: info@djmatthias.nl
Facebook | Instagram
Apres Ski DJ
Après Ski DJ Matthias® - Copyright © 2006-2021. Op alle afbeeldingen en content zit Copyright.
Het is verboden zonder toestemming content, zijnde beeld-, tekst- of geluidsmateriaal te kopiëren of te gebruiken.
De merknaam DJ Matthias® is beschermd en geregistreerd bij het BOIP en mag zonder toestemming niet worden gebruikt binnen de BENELUX.