van Après Ski tot vette housebeats!

Muziek

Apres ski DJ, Feest DJ of Carnaval DJ?

Jeroen, Eigenaar De Lollipop, Tilburg
"Matthias draait nu een paar maanden bij ons in de lollipop. Hij is een goede all round dj, draait afwisselende stijlen en luisterd goed naar het publiek wat hun willen. Kortom een aanrader voor je feest."

Mark, CV De Wiendbuul, Wanssum
"DJ Matthias komt, tot volle tevredenheid, al een aantal jaren bij CV De Wiendbuul in Wanssum draaien tijdens één van de carnavalsdagen. De zaal wordt altijd op de kop gezet door 'm. Ga zo door!"
Binnen 1 dag reactie
Méér dan 260.000 views op YouTube
Vanaf € 242 te boeken
Bekend van Dutchweek
Gratis en vrijblijvende
offerte aanvragen >

Apres Ski, Carnaval, Feest... welke muziekstijl eigenlijk niet?

Après Ski DJ Matthias richt zich logischerwijs op Après Ski muziek, maar ook Carnaval en Feest. Op Kreta (Chersonissos) kwam ik in aanraking met de fantastische kant van Nederlandstalige feestmuziek in het welbekende Hof van Holland. Sindsdien heb ik dat eigenlijk niet meer losgelaten. Later ben ik zelfs naar Noord-Brabant verhuisd en daar ontkom je niet meer aan het feestgedruis met veel Nederlandstalige knallers. Van Django Wagner tot aan de Gebroeders Ko.

“Ik geloof heilig in de perfecte verhouding tussen Après Ski, Top40 en Dancemuziek”

Het vetste vind ik een (dance) remix van een Nederlandstalig nummer. Voor Berk Music heb ik een weekendmix gemaakt waarin ik veelal remixen van nederlandse feestnummers te horen zijn. Die kan je hieronder beluisteren. Maar uiteraard maak ik veel meer mixen zoals de Apres Ski Mixtapes en Zomermixtapes voor Enschede FM & Radio Caramba. Beluister deze en nog meer extra's bij alle mixen

Premium Partners

  • Psound - Sound & Light
  • De Lollipop, Tilburg
  • Mason East
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.