Op zoek naar een

Feest DJ

Apres ski DJ, Feest DJ of Carnaval DJ?

Jeroen, Eigenaar De Lollipop, Tilburg
"Matthias draait nu een paar maanden bij ons in de lollipop. Hij is een goede all round dj, draait afwisselende stijlen en luisterd goed naar het publiek wat hun willen. Kortom een aanrader voor je feest."

Mark, CV De Wiendbuul, Wanssum
"DJ Matthias komt, tot volle tevredenheid, al een aantal jaren bij CV De Wiendbuul in Wanssum draaien tijdens één van de carnavalsdagen. De zaal wordt altijd op de kop gezet door 'm. Ga zo door!"
Binnen 1 dag reactie
Méér dan 260.000 views op YouTube
Vanaf € 250 te boeken
Bekend van Dutchweek
Gratis en vrijblijvende
offerte aanvragen >

Feesten doe je met Feest DJ Matthias!

100% feest in jouw horecazaak, op jouw bruiloft of verjaardagsfeest? Je bent op zoek naar een goede Feest DJ die er een gezellig feestje van maakt. Je zoekt wat op Google, maar komt niet echt veel verder, want wanneer weet je nou of het een goede DJ is?

Kwaliteit staat bij mij centraal. Ik speel in op het publiek wat er die middag, avond of nacht aanwezig is. Wat ik ook draai ik zorg ervoor dat de ene na de andere geniale plaat wordt ingemixt, men een leuke en gezellige avond heeft. Ik maak dan ook actief gebruik van de microfoon om er een gezellig feestje van te maken. Met ervaring op verschillende plekken in binnen- en buitenland ben je vrijwel verzekerd van een topfeest! Heerlijke feestmuziek samen met pompende de beats uit je speaker!

Regelmatig moet ik door heel Nederland (en Europa) draaien. Daarom nodig ik je graag eens uit om langs een van de optredens te komen om zelf nou eens te beoordelen of mijn kennis en kunnen aansluit bij jouw feest. Bekijk hier de agenda.

Wil je meer informatie of gewoon eens rond de tafel zitten? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan of vul het contactformulier in!

Ook te boeken via:
Boek Apres Ski DJ Matthias via Gigstarter Boek Apres Ski DJ Matthias via RDJ Productions
Bekend van o.a. Dutchweek Gerlos & Saalbach
Méér dan 250.000 views op Youtube
Wekelijkse op Enschede FM & Radio Caramba

Krijg een idee hoe ik draai en beluister hieronder een aantal mixtapes. Nog meer horen? Ga naar alle mixtapes & mixen

Premium Partners

  • Psound - Sound & Light
  • Brilliant Events
  • De Lollipop, Tilburg
  • Barbaars
  • Jobseegers.nl Videograaf
  • UC Dance
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.