Van klein tot groot en van Bruiloft tot Apres Ski

Drive-in Show

powered by Psound - Sound & Light

 

Binnenkort een Apres Ski Party of Oktoberfest organiseren?

Ben je van plan binnenkort een Apres Ski Party of Oktoberfest te organiseren? Dan ben je hier bij het juiste adres. Après ski DJ Matthias maakt er ein geiles party von und heeft alles im haus om deine party gross zu machen!

Met als vaste exclusieve geluid & lichtleverancier wordt jouw feest helemaal compleet. Een podium, licht en geluid voor 150 man, Discobollen, Confetti, Foamsticks, Ski's, uitzicht op de piste en een DJ die alle duitse rammers uit z'n hoofd kent! Deze exclusieve show is alles wat je nodig hebt om er een knalfuif van te maken!

In tegenstelling tot andere Apres Ski Shows van concurrenten, betaal je voor deze show aanzienlijk minder. Zo kan je nog feestartiesten boeken als je dat zou willen!

Boek de Apres Ski Party / Oktoberfest
Nu vanaf € 1.500!

DJ Matthias is uiteraard ook los te boeken!

Wij maken van jouw bruiloft een knalfeest!

Ieder bruiloftfeest is weer anders. En zo ook die van jullie! Zoek je een Bruiloft DJ die uitstekend alles in elkaar doormixed of zoek je meer een DJ die veel de microfoon gebruikt of moet de DJ meer zorgen voor rustige achtergrond muziek? Alles daarin mogelijk!

Ik werk nauw samen met Psound Sound & Light, naast dat ze voor mij en voor jullie de beste geluid en licht regelen, hebben ze ook een serie aan DJ's beschikbaar. Ben ik niet de juiste DJ voor jullie feest, dan zijn er genoeg alternatieven! Maar houden jullie van een groot feest, met hele diverse muziek, van Top 40 tot Dance, van R&B tot Moombahton en zelfs Nederlandstalig en Duitstalig? En wil je dat goed aan elkaar gemixed hebben, met het juiste nummer op het juiste moment en ook nog actief microfoongebruik? Dan ben je bij mij (en Psound) bij het beste adres!

We hebben standaard Bruiloft Drive-in shows, zoals je op de verschillende afbeeldingen zal zien, maar we kunnen er ook compleet maatwerk van maken of zaken weghalen en zaken weer toevoegen. Veel shows zijn namelijk toe te passen op verschillende locaties.

Meer weten? Stuur een e-mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of vul het boekingsformulier in om een vrijblijvende afspraak en/of offerte op te vragen!

Boek de drive-in show voor jouw bruiloft of feest

Nu vanaf € 650!

Meest gekozen: Bruiloft Drive-in show

Vanaf € 1.500

Medium drive-in show

Vanaf € 800

Klein drive-in show

Vanaf € 650

Groot drive-in show

Vanaf € 1.000

Premium Partners

  • Psound - Sound & Light
  • De Lollipop, Tilburg
  • Barbaars
  • Jobseegers.nl Videograaf
  • UC Dance
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.