Van klein tot groot en van Bruiloft tot Apres Ski

Drive-in Show

powered by Psound - Sound & Light

 

Wij maken van jouw bruiloft of bedrijfsfeest een knalfeest!

Ieder bruiloftfeest of bedrijfsfeest is weer anders. En zo ook die van jullie! Zoek je een Bruiloft DJ of een Bedrijfsfeest DJ die uitstekend alles in elkaar doormixed of zoek je meer een DJ die veel de microfoon gebruikt of moet de DJ meer zorgen voor rustige achtergrond muziek? Alles daarin mogelijk!

Ik werk nauw samen met Psound Sound & Light, naast dat ze voor mij en voor jullie de beste geluid en licht regelen, hebben ze ook een serie aan DJ's beschikbaar. Ben ik niet de juiste DJ voor jullie feest, dan zijn er genoeg alternatieven! Maar houden jullie van een groot feest, met hele diverse muziek, van Top 40 tot Dance, van R&B tot Moombahton en zelfs Nederlandstalig en Duitstalig? En wil je dat goed aan elkaar gemixed hebben, met het juiste nummer op het juiste moment en ook nog actief microfoongebruik? Dan ben je bij mij (en Psound) bij het beste adres!

We hebben standaard Bruiloft Drive-in shows, zoals je op de verschillende afbeeldingen zal zien, maar we kunnen er ook compleet maatwerk van maken of zaken weghalen en zaken weer toevoegen. Veel shows zijn namelijk toe te passen op verschillende locaties.

Meer weten? Stuur een e-mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of vul het boekingsformulier in om een vrijblijvende afspraak en/of offerte op te vragen!

Boek de drive-in show voor jouw bruiloft of feest

Nu vanaf € 700!

Meest gekozen: Bruiloft Drive-in show

Vanaf € 1.500

Medium drive-in show

Vanaf € 800

Klein drive-in show

Vanaf € 700

Groot drive-in show

Vanaf € 1.000

Laatst geplaatste bruiloft review

Christian van den Broek | 4 februari 2020 | Boeking i.s.m. Psound
Wij hebben een heel prettige samenwerking gehad al voordat het huwelijks feest begon. Ze konden echt met ons meedenken en gaven ons allerlei advies over en om het feest. Toen het feest eenmaal begon (het vond plaats in Oostenrijk) ging het dak er volledig vanaf en hebben we intens genoten van deze mooie uurtjes! Heel erg bedankt voor alles en ik zal jullie zeker ook aanraden bij anderen die een mooi feest willen organiseren! Bekijk de review op Google

Premium Partners

  • Psound - Sound & Light
  • Brilliant Events
  • De Lollipop, Tilburg
  • Barbaars
  • Jobseegers.nl Videograaf
  • UC Dance
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.