Op zoek naar een

DJ in Tilburg

Apres ski DJ, Feest DJ of Carnaval DJ?

Jeroen, Eigenaar De Lollipop, Tilburg
"Matthias draait nu een paar maanden bij ons in de lollipop. Hij is een goede all round dj, draait afwisselende stijlen en luisterd goed naar het publiek wat hun willen. Kortom een aanrader voor je feest."

Mark, CV De Wiendbuul, Wanssum
"DJ Matthias komt, tot volle tevredenheid, al een aantal jaren bij CV De Wiendbuul in Wanssum draaien tijdens één van de carnavalsdagen. De zaal wordt altijd op de kop gezet door 'm. Ga zo door!"
Binnen 1 dag reactie
Méér dan 260.000 views op YouTube
Vanaf € 242 te boeken
Bekend van Dutchweek
Gratis en vrijblijvende
offerte aanvragen >

Feesten met dé Tilburg DJ Matthias!

Een DJ die ervaring heeft uit Tilburg waaronder Feestcafé de Prins, Feestcafé de Feestboerderij, Café de Lollipop en nog veel meer! Van begin tot eind een 100% feest met Apres Ski DJ Matthias! Met ervaring op vele plekken door heel Europa ben je gegarandeerd van een feest! Van Sunny Beach tot Chersonissos en van Les Deux Alpes en Val Thorens tot aan Kirchberg.

Jouw feest in Kruikenstad of ook wel Tilburg? Dan kan een goede DJ niet missen, of dit nu voor Apres Ski, Feest en/of Carnaval is. Met DJ Matthias zit je goed. De juiste afwisseling tussen top40, nederlandstalig, dance en apres-ski / carnavalsmuziek! Met ervaring in zowel Tilburg, Kaatsheuvel, Waalwijk, Breda, Eindhoven, Leende, Sint-Oedenrode en Deurne... Brabantser kan het niet!

Regelmatig moet ik door heel Nederland (en Europa) draaien. Daarom nodig ik je graag eens uit om langs een van de optredens te komen om zelf nou eens te beoordelen of mijn kennis en kunnen aansluit bij jouw feest. Bekijk hier de agenda.

Wil je meer informatie of gewoon eens rond de tafel zitten? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan of vul het contactformulier in!

Ook te boeken via:
Boek Apres Ski DJ Matthias via Gigstarter Boek Apres Ski DJ Matthias via RDJ Productions
Bekend van o.a. Dutchweek Gerlos & Saalbach
Méér dan 250.000 views op Youtube
Wekelijkse op Enschede FM & Radio Caramba

Krijg een idee hoe ik draai en beluister hieronder een aantal mixtapes. Nog meer horen? Ga naar alle mixtapes & mixen

Premium Partners

  • Psound - Sound & Light
  • Brilliant Events
  • De Lollipop, Tilburg
  • Barbaars
  • Jobseegers.nl Videograaf
  • UC Dance
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.