Party DJ Rotterdam e.o.

Bekend van o.a.
Geluid & Licht DJ Eindhoven
DJ Eindhoven IKEA
Geluid & Licht DJ Eindhoven

Op zoek naar een goede party DJ in Rotterdam?

Van stadhuisplein tot aan de witte de with en van de bekendste trouwlocaties in Rotterdam en omgeving tot aan bedrijfsfeesten. Als je een DJ in Rotterdam zoekt, dan ben je bij Apres Ski DJ Matthias bij het juiste adres. Laat zijn naam niet afschrikken, want ook al lijkt het aan zijn naam dat hij alléén maar Après Ski draait, dat is niet zo! Hij kan eveneens allround draaien van de hele avond top 40 tot aan een complete 90's party! Deze DJ in Rotterdam biedt alles wat jij nodig hebt voor jouw feest, kroeg, bruiloft, bedrijfsfeest of discotheek. Ooh en ben je op zoek naar iemand die ook een feestje kan bouwen in een vol festival? Ook daarmee helpt Apres Ski DJ Matthias er een knalfuif van te maken.

Bekend van o.a. Dutchweek Gerlos & Saalbach, Lansinger Winterland, De Efteling & Heineken House
Méér dan 1.500.000 views op Youtube en alle bekende streaming kanalen!
Regelmatig geboekt met artiesten zoals: Snollebollekes, Het Feestteam, Alpenzusjes

Zoek je een Rotterdam(se) DJ?

Met ervaring in verschillende kroegen en locaties waaronder Apres Skihut en Van Nelle Fabriek! Belangrijk op jouw feest, in jouw kroeg of cafe is dat je weet wat je wel wil en wat je niet wil. Daar speelt DJ Matthias dan ook wel naadloos op in. Meestal kom je uit op een juiste balans tussen Nederlandstalige muziek, Top 40, 90's en echte houserammers. Uiteraard kijken we samen naar de eventuele speciale wensen.

Ooh en hadden we al verteld dat DJ Matthias uit winnaar is van de 2de plaats in de Feest DJ Contest in de Apres Skihut Rotterdam?

Geen apparatuur op de locatie? Dan adviseer ik o.a. Psound Sound & Light (www.psound.nl).

DJ Matthias is altijd in staat om van iedere party een groot feest te maken, met actief microfoongebruik. Een feest in Rotterdam is geen feest zonder DJ Matthias! Of dit nu voor een bedrijfsfeest, kroeg of café, discotheek of groot evenement is waar je een DJ voor zoekt.

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan!
Rotterdam DJ
DJ Eindhoven
Eindhoven DJ
DJ Rotterdam logo

Waar zoek je een DJ?

Apres Ski DJ Matthias

Médoclaan 18
5627 BH Eindhoven
Tel.: +31655270037
E-mail: info@djmatthias.nl
Facebook | Instagram
Apres Ski DJ
Après Ski DJ Matthias® - Copyright © 2006-2021. Op alle afbeeldingen en content zit Copyright.
Het is verboden zonder toestemming content, zijnde beeld-, tekst- of geluidsmateriaal te kopiëren of te gebruiken.
De merknaam DJ Matthias® is beschermd en geregistreerd bij het BOIP en mag zonder toestemming niet worden gebruikt binnen de BENELUX.