Allround DJ Gezocht?

Boek nu DJ Matthias vanaf € 295

Allround DJ
Bekend van o.a.
Geluid & Licht DJ Eindhoven
DJ Eindhoven IKEA
Geluid & Licht DJ Eindhoven

Ben je op zoek naar een goede Allround DJ?

Van Top 40 tot Nederlandstalig, van Hardstyle tot aan Moombahton en van de 90's tot aan Dance. DJ Matthias® draait alles wat los en vast zit. Met jarenlange ervaring voor klein publiek alsmede voor groot publiek (30.000+ mensen) biedt DJ Matthias® alles wat je feest nog heeft als Allround DJ Matthias® biedt alles wat jij nodig hebt voor jouw feest, kroeg, bruiloft, bedrijfsfeest of discotheek. Ooh en ben je op zoek naar iemand die ook een feestje kan bouwen op een vol festival? Ook daarmee helpt Apres Ski DJ Matthias® er een knalfuif van te maken.

Je boekt DJ Matthias® al vanaf € 250 exclusief reiskosten en apparatuur.

Bekend van o.a. Dutchweek Gerlos & Saalbach, Lansinger Winterland, De Efteling & Heineken House
Méér dan 1.500.000 views op Youtube en alle bekende streaming kanalen!
Regelmatig geboekt met artiesten zoals: Snollebollekes, Kraantje Pappie, Saxo Joe, La Fuente

Zoek je een Allround DJ?

Met ervaring in verschillende kroegen en locaties waaronder Apres Skihut Rotterdam, Heineken House, Barbaars Kampen en berdrijfsfeesten van IKEA! Belangrijk op jouw feest, in jouw kroeg of cafe is dat je weet wat je wel wil en wat je niet wil. Daar speelt DJ Matthias® dan ook naadloos op in. Meestal kom je uit op een juiste balans tussen Nederlandstalige muziek, Top 40, 90's en echte houserammers. Uiteraard kijken we samen naar de eventuele speciale wensen.

Geen apparatuur op de locatie? Dan adviseer ik o.a. Psound Sound & Light (www.psound.nl) óf Brilliant Events Brilliant-Events.nl.

DJ Matthias® maakt van iedere party een groot feest mét actief microfoongebruik. Een feest is geen feest zonder Allround DJ Matthias®! Of dit nu voor een bedrijfsfeest, kroeg of café, discotheek of groot evenement is waar je een DJ voor zoekt.

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan!
DJ Eindhoven
Eindhoven DJ

Waar zoek je een DJ?

Apres Ski DJ Matthias

Médoclaan 18
5627 BH Eindhoven
Tel.: +31655270037
E-mail: info@djmatthias.nl
Facebook | Instagram
Apres Ski DJ
Après Ski DJ Matthias® - Copyright © 2006-2021. Op alle afbeeldingen en content zit Copyright.
Het is verboden zonder toestemming content, zijnde beeld-, tekst- of geluidsmateriaal te kopiëren of te gebruiken.
De merknaam DJ Matthias® is beschermd en geregistreerd bij het BOIP en mag zonder toestemming niet worden gebruikt binnen de BENELUX.