Op zoek naar een

Allround DJ

Apres ski DJ, Feest DJ of Carnaval DJ?

Jeroen, Eigenaar De Lollipop, Tilburg
"Matthias draait nu een paar maanden bij ons in de lollipop. Hij is een goede all round dj, draait afwisselende stijlen en luisterd goed naar het publiek wat hun willen. Kortom een aanrader voor je feest."

Mark, CV De Wiendbuul, Wanssum
"DJ Matthias komt, tot volle tevredenheid, al een aantal jaren bij CV De Wiendbuul in Wanssum draaien tijdens één van de carnavalsdagen. De zaal wordt altijd op de kop gezet door 'm. Ga zo door!"
Binnen 1 dag reactie
Méér dan 260.000 views op YouTube
Vanaf € 250 te boeken
Bekend van Dutchweek
Gratis en vrijblijvende
offerte aanvragen >

Gezocht... Allround DJ?

"Laat je horen!!" DJ Matthias is een Allround DJ die de ene Nederlandse party knallers tot internationale top 40 en house rammers draait. Een goede Allround DJ mixt ze aan elkaar en zorgt ervoor dat het publiek helemaal uit z'n dak gaat. Iedereen moet het naar z'n zin hebben. Dat is dan ook voor mij de reden om niet altijd vooraf te hebben bepaald welke platen/nummers er worden gedraaid. Inspelen op het publiek is essentieel. Echter het kan ook een keuze om geen Nederlandstalige muziek te draaien omdat dit soms niet bij het evenement of locatie past of dat dit de wens is van de organisator.

Met ervaring op verschillende plekken in binnen- en buitenland ben je vrijwel verzekerd van een topfeest! Een gezellige sfeer samen met pompende de beats uit de speakers!

Regelmatig moet ik door heel Nederland (en Europa) draaien. Daarom nodig ik je graag eens uit om langs een van de optredens te komen om zelf nou eens te beoordelen of mijn kennis en kunnen aansluit bij jouw feest.

Wil je meer informatie of gewoon eens rond de tafel zitten? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan of vul het contactformulier in!
Bekend van o.a. Dutchweek Gerlos & Saalbach
Méér dan 250.000 views op Youtube
Wekelijkse op Enschede FM & Radio Caramba

Krijg een idee hoe ik draai en beluister hieronder de mixtape: "Dutchweekendmix 2017"

Premium Partners

  • Psound - Sound & Light
  • Brilliant Events
  • De Lollipop, Tilburg
  • Barbaars
  • Jobseegers.nl Videograaf
  • UC Dance
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.